Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο Σταύρος Νιάρχος ετοιμάζεται για γάμο

Μάλιστα, για χάρη της Τζέσικα Χαρτ  άφησε το Λος Άντζελες και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη.
Για γάμο ετοιμάζεται ο γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Νιάρχου, Σταύρος, ο οποίος φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Τζέσικα Χαρτ....
 
Ο 26χρονος και το 24χρονο μοντέλο από την Αυστραλία είναι αχώριστοι και σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real, ο έλληνας γόης έχει αφήσει πίσω του τα τρελά πάρτι και τα άσκοπα ξενύχτια.
 
Δείχνει πολύ ερωτευμένος και την ακολουθεί σε όλα τα επαγγελματικά της ταξίδια. Μάλιστα, για χάρη της άφησε το Λος Άντζελες και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη, ενώ μια ακόμα απόδειξη της αγάπης του είναι ότι δεν εκνευρίζεται με την παρουσία των φωτογράφων. Αντιθέτως, ποζάρει αγκαλιά με την σύντροφο του και δείχνει να το απολαμβάνει.
 
Πάντως, πιθανότατα το Πάσχα θα επισκεφτούν την χώρα μας, αφού προγραμματίζουν ταξιδάκι στις Κυκλάδες, προκειμένου να ξεκουραστούν από τις υποχρεώσεις τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.