Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μυστήριο με Αμερικάνικο πλοίο που μεταφέρει βαρύ οπλισμό και βρίσκεται στην Ελλάδα..

Είχε δηλωθεί πως μεταφέρει αυτοκίνητα πολυτελείας.Πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση αποκαλύπτουν στο planet-greece πως μεταφέρει τανκς και βαρύ οπλισμό.
Το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Ελληνικό ναυπηγείο , έπειτα από φωτιά που έπιασε με μυστηριώδη τρόπο στις 12 Μαρτίου.Πρόκειται για το...



 Αμερικάνικο πολιτικό οχηματαγωγό (RO-RO) "ALLIANCE NORFOLK" το οποίο είχε ξεκινήσει από τις ΗΠΑ με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.Πλέοντας στα Ελληνικά νερά ζητήθηκε να γίνει έλεγχος στις 12 Μαρτίου.


Το πλοίο βρισκόταν 5,5 ν.μίλια ανοιχτά του Πειραιά με 23 μέλη πλήρωμα και η φωτιά εκδηλώδηκε, όταν 5 άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτό προκειμένου να γίνει ο έλεγχος.Αδιευκρίνιστο παραμένει εάν ο έλεγχος έγινε τελικά ή ματαιώθηκε λόγω της φωτιάς.Στη συνέχεια το πλοίο ρυμουλκήθηκε στα ναυπηγεία Ελευσίνας σε ώρα που δεν υπήρχαν πολλοί εργαζόμενοι και συγκεκριμένα την Κυριακή το μεσημέρι.Το πλοίο είχε δηλωθεί πως μεταφέρει πολυτελή οχήματα.Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες μέσα στο πολιτικό οχηματαγωγό υπάρχουν εκτός από πολυτελή αυτοκίνητα, μεγάλος αριθμός τανκς,στρατιωτικά οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Hammer,ερπηστριοφόρα στρατιωτικά οχήματα μεταφοράς προσωπικού και στρατιωτικά οχήματα μηχανικού βαρέως τύπου.Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.Γιατί ένα πολιτικό πλοίο μεταφέρει στρατιωτικό οπλισμό;Η μεταφορά τέτοιου είδους στρατιωτικού υλικού δεν προβλέπεται από διεθνής κανονισμούς να γίνεται με οχηματαγωγό του πολεμικού ναυτικού;Η φωτιά μπήκε τυχαία;Ο έλεγχος έγινε;Η Σαουδική Αραβία ήταν ο πραγματικός προορισμός του πλοίου;Το πλοίο πως βρέθηκε ανοιχτα του Πειραιά αφού πιθανός ανεφοδιασμός θα μπορούσε να γίνει και στην Κρήτη που είναι επάνω στη ρότα του; 

3 σχόλια:

  1. πολύ απλό.
    Ο σιωνισμός που κυβερνάει το ... αμερικα ...
    ανησυχεί μήπως γίνουν τίποτα εξεγέρσεις στο ... ελλαντα ... και δεν μπορέσει να εκπληρώσει το σχέδιό του ...
    κορόϊδα Έλληνες ως πότε θα σας δουλεύουν;
    Ξέρει ο μπάρμπα σαμ να βάλει όπλα και πράκτορες στη χώρα μας ...
    καταλαβαίνετε τι πρόκειται να φτιάξει εδώ ο μπάρμπα σαμ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.trans-inst.org/img/39.jpg (palia foto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/jeep-cherokeee.html

      Αυθεντικές φωτο! Διαβάστε προσεκτικότερα πριν σπεύσετε να... καταδικάσετε. Δεν είπαμε πουθενά ότι αυτή ήταν αυθεντική ΠΡΟΣΦΑΤΗ φωτό από το εν λόγω πλοίο!!!

      Τι φωτογραφίες τις δημοσιεύσαμε στον σύνδεσμο που σας γράφουμε στην αρχή, και που ΑΝ είχατε κόπο θα τις βλέπατε στο πρώτο θέμα από το ΤΟΡ 4 των ειδήσεων πάνω - πάνω.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.