Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η Βόσσου τα "χώνει" στη Στεφανίδου

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_129801.jpg

Τελικά η εξαίρεση πάντα επιβεβαιώνει τον κανόνα και η φιλία μεταξύ γυναικών και μάλιστα στο χώρο της τηλεόρασης έχει τόσες πιθανότητες επιτυχίες όσες να πας περπατώντας στο φεγγάρι...





Σχεδόν πέντε μήνες μετά την πανηγυρική έναρξη του «Μίλα» και τις διθυραμβικές συνεντεύξεις της Τατιάνα Στεφανίδου που έλεγε ότι δεν θέλει ποτέ ξανά να κάνει μόνη της εκπομπή αλλά επιθυμεί να έχει στο πλευρό της αυτές τις τέσσερις υπέροχες κυρίες...ήρθε το τέλος! Η Σοφία Βόσσου και η Sunny Μπαλτζή απολύθηκαν μέσα σε μία ώρα και η Τατιάνα κάνει και πάλι μόνη της εκπομπή.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε έξω από τα δόντια στο περιοδικό ΕΓΩ! για όλα όσα...πέρασε αυτό το διάστημα.

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη, γιατί η αποχώρηση μας από την εκπομπή ήταν αρκετά βίαιη και χωρίς νωρίτερα να έχουμε σχετική ενημέρωση.(...) Δεν λειτούργησε καθόλου η αρχική ιδέα της εκπομπής, παρά μόνο τις πρώτες μέρες. (...) Ξαφνικά η Sunny Μπαλτζή με την τόσο σημαντική καριέρα της στη μουσική, μετατράπηκε σε ρεπόρτερ και η Μαρία Σταματέρη, με την τόσο πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, σε δημοσιογράφο που έκανε έρευνα αγοράς στα καταστήματα. Εφώ δεν μετατράπηκα σε μαγείρισσα της εκπομπής...»



«Είχα και είχαμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας. Οι απαντήσεις που παίρναμε ήταν απλώς πως...η τηλεόραση δεν θέλει αυτά που λέτε. Όταν θέλεις να είσαι ευγενής. Δεν απαντάς εκείνη τη στιγμή...και κάποιοι άλλοι ξέρουν τηλεόραση και πολύ νωρίτερα από εσάς!»

«Η Τατιάνα είχε μία αγωνία να πάει καλά αυτό το οποίο είχε επιλέξει να κάνει στην εκπομπή. Καταλαβαίνω αυτή την αγωνία της. (...)Την έπιασε, όμως άγχος ότι δεν θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα τηλεθέασης γινόταν πανικός...»

«Δεν ήταν έτοιμη η Τατιάνα για τη συνύπαρξη μας, ούτε η ομάδα της. Κάποια στιγμή, δεν ξέραμε τι εκπομπή ήμαστε. Την μια μέρα ήμαστε κοινωνική εκπομπή, την άλλη μέρα είχαμε κηδείας, την άλλη μέρα είχαμε μόδα. (...) Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την κυρία Στεφανίδου. Θέλω να είναι καλά, αλλά όπως είπα και στην ίδια με πλήγωσε ο τρόπος που αποχώρησα από την εκπομπή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.