Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

O Κωστοπουλος μετα την επιστολή εκανε αφιέρωση


kostopoulos copy

Χωρίς θριαμβευτικές εισόδους, όπως συνήθιζε, ξεκίνησε την εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος και μόλις άνοιξε το πλάνο πάνω του απευθύνθηκε συγκινημένος στους τηλεθεατές, επηρεασμένος από τα γεγονότα που τον έχουν συνταράξει τον τελευταίο καιρο....

«Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά δεν έκανα το γνωστό θρίαμβο. Με βλέπετε εδώ κατ' ευθείαν και χωρίς κομμάτι, γιατί ζήτησα από τον Βαγγέλη (τον μουσικό της μπάντας του) να μου ετοιμάσει ένα κομμάτι».
Πήρε μια μικρή ανάσα και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι ένα τραγούδι του Νίκου Βουρλιώτη και θέλω να το αφιερώσω κατ' αρχήν στο Βόλο και τη δικιά μου γειτονιά. Να το αφιερώσω και σε πέντε - έξι φίλους, που στα δύσκολα φαίνονται, και – να το πω;- να το αφιερώσω και σε μένα».
Είναι ένα τραγούδι που το τραγούδησε καταπληκτικά ο Γιώργος Μαζωνάκης, είπε και συνέχισε: «Θέλω να γυρίσω στα παλιά, θελω την παλιά μου γειτονιά, ...σκίστο Βαγγέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.