Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ: Παραιτήθηκε πολιτικός με ευθιξία!

 http://s.enet.gr/resources/2010-08/61-1-thumb-large.jpg
Κάρφωσε τον Κουτρουμάνη φεύγοντας

Την παραίτηση του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Δ. Σπυράκος, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται «ως πολίτης και επιστήμονας με την ίδια αφοσίωση για την προαγωγή της προστασίας των καταναλωτών»....


Η δήλωσή παραίτησης του κ. Σπυράκου:

«Σήμερα υπέβαλα στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό, την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν το έργο της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή. Ασφαλώς θα συνεχίσω να εργάζομαι ως πολίτης και επιστήμονας με την ίδια αφοσίωση για την προαγωγή της προστασίας των καταναλωτών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ο λόγος που ο κύριος Σπυράκος αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση ήταν γιατί ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, όταν την περασμένη εβδομάδα απέσυρε το νόμο περί των "υπερχρεωμένων νοικοκυριών" είχε αναφέρει ότι θα φέρει νέα ρύθμιση σήμερα, Μεγάλη Τρίτη.

Όμως, όπως ο ίδιος διαπίστωσε, σήμερα το πρωί, ο Κουτρουμάνης, όχι μόνο δεν έπραξε κάτι τέτοιο αλλά έχει σκοπό να αφήσει διάπλατο το παράθυρο των κατασχέσεων σπιτιών και καταθέσεων από τράπεζες, στις οποίες χρωστούν τα νοικοκυριά. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στο planet-greece πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο κύριος Σπυράκος ρώτησε το πρωί το περιβάλλον του υπουργού, πότε έχει σκοπό να εισάγει τη ρύθμιση στη βουλή, δεδομένου ότι αύριο η κυβέρνηση ολοκληρώνει το νομοθετικό της έργο. Η απάντηση που φέρεται να έλαβε είναι ότι "δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.