Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αυτόφωρο για τον (άφαντο) Ανδρουλιδάκη!

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Εξέδρα», η οποία δεν κυκλοφορεί από τις 19 Μαρτίου αλλά επισήμως δεν έχει κλείσει (!), προσήλθαν χθες στο κτίριο για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, προκειμένου να εξοφληθούν....


Πλην όμως τα γραφεία ήταν ξανά κλειδαμπαρωμένα και ο ίδιος… άφαντος! Ακούγεται πως έχει ταξιδέψει προς τη Λευκόγεια, το χωριό της Κρήτης όπου κατάγεται, ευρισκόμενος ήδη σε… πασχαλινές διακοπές.

Για τα τεκταινόμενα ενημερώθηκαν τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας το οποίο από αύριο, αφού σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή του δώρου Πάσχα, θα ξεκινήσει τη διαδικασία του αυτόφωρου ζητώντας τη σύλληψη του Ανδρουλιδάκη. Ως γνωστό, η μη καταβολή Δώρου στους εργαζομένους συνιστά ποινικό αδίκημα και διώκεται ποινικά με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

πηγή: soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.