Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Χρυσή Αυγή απαντά με έμμεσες απειλές στην ΠΟΕΣΥ

Απάντηση με έμμεσες απειλές προς τους δημοσιογράφους απηύθηνε η Χρυσή Αυγή μέσω της ιστοσελίδας της, σχολιάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ...

«Η απάντησή μας: Να γνωρίζετε συνυπεύθυνοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού, πως τρομοκρατία σας δε θα περάσει! Ο καιρός που κάνατε πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό παρήλθε οριστικώς και αμετακλήτως! Σε πρώτη φάση, ένα 7% σας γύρισε την πλάτη. Συνεχίστε έτσι και το 7% θα γίνει 17%, 27% και πάει λέγοντας. Και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

  1. Δεν είμαι ψηφοφόρος της χρυσής αυγής και ούτε θα την ψήφιζα, όμως απειλές ούτε έμμεσες ούτε άμεσες δεν διακρίνω!!! Ίσα-ίσα αναφέρονται στα πραγματικά γεγονότα, με την προπαγάνδα που δεχόμεθα από αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να μαθαίναμε μόνο την αλήθεια.

    Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, να ενημερώνουν αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, η φράση "Και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!" μήπως κρύβει κάτι;Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.