Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πλάκωσαν στο ξύλο τον Θανάση Πλεύρη!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εκτός από οργισμένα στελέχη της νεολαίας του ΛΑΟΣ, πλέον ο Θανάσης Πλεύρης έχει να αντιμετωπίσει και τους αντιεξουσιαστές, που του επιτέθηκαν πριν λίγο στα δικαστήρια της Ευελπίδων....


Ο ίδιος βρισκόταν μαζί με συνεργάτη του στα δικαστήρια, καθώς δίκαζε υπόθεση.

Ο Θ. Πλεύρης μιλώντας στο enikos.gr για το περιστατικό ανέφερε:

"Είχα πάει στα δικαστήρια για να δικάσω υπόθεση και δεχθήκαμε επίθεση με το συνεργάτη μου από 20 αναρχικούς που μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν. Εμείς αμυνθήκαμε και υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Καθ’ολη τη διάρκεια φώναζαν: «Κωλοφασίστα τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία, θα δεις τι θα πάθεις». Καταγγείλαμε το περιστατικό, αλλά οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή."

1 σχόλιο:

  1. Diladi an vgi o Tsipras,tha afinei kai ta adespota tou na soulatsaroun?Tha kaei oli i hora tote apo tous polous anthellines pou ehei mazepsei h kai dimiourgisei!Paei h hora mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.