Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πέντε γνωστοί δημοσιογράφοι "λαδώνονταν" από τον Άκη

 Έτοιμος να τους καλέσει ο εισαγγελέας
Σύμφωνα με πληροφορίες , σημαντικά στοιχεία τα οποία και ουσιαστικά «κλειδώνουν» κατηγορίες εναντίον 5 δημοσιογράφων (οι 3 εκ των οποίων εξαιρετικά γνωστοί) έχουν στα χέρια τους οι αρχές, αναφορικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι...


 έχουν βρεθεί στις κινήσεις των λογαριασμών του πρώην υπουργού στοιχεία για μεταφορές σημαντικών χρηματικών ποσών σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι και εκτιμάτε ότι παρείχαν, επί χρόνια, δημοσιογραφική κάλυψη στον κ. Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα, ειδικά στη μια περίπτωση τα ποσά είναι εξαιρετικά μεγάλα.

Οι δημοσιογράφοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν να καταθέσουν και να δικαιολογήσουν τα συγκεκριμένα ποσά, ενώ δεν αποκλείεται μετά τις απολογίες να ασκηθούν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά πιθανόν και άλλων.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι στη μια περίπτωση του δημοσιογράφου, βρήκαμε μετά από μια μικρή έρευνα, πλήθος δημοσιευμάτων, στα οποία υπήρχαν θετικά σχόλια, για να μην πούμε ύμνοι, υπέρ του πρώην υπουργού, φυσικά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, με το αζημίωτο.

πηγή:sofokleous10.gr

5 σχόλια:

  1. Αραγε πως να αισθανεται ο Δημος που δηλωνε πριν απο λιγες ημερες στην εκπομπη οτι μιλαει καθημερινα ακομα και τωρα με τον Ακη, επειδη τον φιλο σου δεν τον ξεχνας στα δυσκολα ?

    LOL μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ Η ΕΣΗΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΄΄ΔΕΝ Γ@ΜΕΣ@Ι΄΄ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.