Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μα τι βρήκαν σε αυτές; [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του planet-greece, τόσο η αστυνομία όσο και το ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν δεχθεί καταιγισμό τηλεφωνημάτων, ανδρών όλων των ηλικιών που φοβούνται ότι κάλλησαν AIDS, από κάποια των των συνολικά 12 συλληφθέντων γυναικών που κατηγορούνται για πορνεία, κι εκδίδονταν ούσες φορείς του ιού. Μέχρι στιγμής έχουν τηλεφωνήσει πάνω από...



1.200 άτομα, τα οποία τελούν υπό καθεστός πανικού! Κι εμείς ρωτάμε, τι είδαν καλά; Είναι αυτές που βλέπουμε στις φωτογραφίες;


Δηλαδή, τι γούστο μπορεί να έχει κάποιος για να πληρώσει για κάποια από αυτές τις κοπέλες;

Δυστυχώς, πάντως, όπως έγινε γνωστό, το λουκέτο στους παράνομους οίκους ανοχής κρατούσε μόνο... μισή ώρα! Λουκέτο για όγδοη φορά έβαλε ο Δήμος Αθηναίων στον οίκο ανοχής στον οποίο εκδιδόταν η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη, η πρώτη που βρέθηκε οροθετική. Καθημερινά οι αρχές κλείνουν 15-20 οίκους ανοχής, όμως μετά από μισή ώρα ξαναλειτουργούν, καθώς το οικονομικό όφελος είναι μεγαλύτερο ακόμα και αν λειτουργούν παράνομα. Την ίδια στιγμή, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχειρήσεις "σκούπα", οι πιάτσες του αγοραίου έρωτα έχουν κυριολεκτικά αδειάσει.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του MEGA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.