Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Justin Bieber έλαβε το βραβείο FiFi!

Είναι μόλις 18 ετών, έχει αμέτρητα βραβεία παρά τη μικρή του πορεία στη μουσική και είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής των κοριτσιών όλου του κόσμου...

Τώρα ο Justin Bieber έλαβε κι άλλη μια διάκριση, το βραβείο FiFi!

Τι είναι αυτό; Είναι το ετήσιο βραβείο της Ακαδημίας Αρωμάτων, που απονέμεται από το 1973 σε διασημότητες του χώρου της μόδας, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, για τη συνεισφορά τους στο χώρο της βιομηχανίας αρωμάτων.

Επομένως, ο Bieber ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για το βραβείο “Elizabeth Taylor Fragrance Celebrity of the Year Award 2012”, αφού το άρωμά του “Someday” ανέβασε τον τζίρο των αρωμάτων κατά 57% συγκριτικά με την περσινή χρονιά.



Το βραβείο FiFi διεκδικούσαν φέτος και οι Beyonce, Christina Aguilera και Fergie, ενώ το 2011 είχε απονεμηθεί στην ηθοποιό Halle Berry.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.