Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Tom Cruise ποζάρει ημίγυμνος στο W!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Rock of Ages" στις 15 Ιουνίου, ο Tom Cruise ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού W, ημίγυμνος και ανάμεσα σε δύο καλλονές!...

Ο 49χρονος ηθοποιός προβάλει τον ροκ εαυτό του, φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ενώ το κορμί του είναι γεμάτο με τατουάζ.

Πλαισιωμένος από τα μοντέλα Edita Vilkeviciute και Abbey Lee Kershaw, ο Cruise κοιτάει με λαγνεία και ταυτόχρονα με περίσσια αγριάδα το φακό του Mario Sorrenti, υπονοώντας ότι δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα τον χαρακτήρα του αστέρα της ροκ Stacee Jaxx, τον οποίο υποδύεται στην ταινία.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, ο Tom Cruise (μεταξύ άλλων) αναφέρθηκε στις πολλές σέξι σκηνές του "Rock of Ages": «Ήξερα ότι έπρεπε να αναδείξουμε τη σεξουαλικότητα του τραγουδιστή, λόγω της φύσης και του χαρακτήρα του».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.