Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Για αυτό δεν πρέπει να παντρεύεσαι Παρασκευή και 13!

Την πρόληψη ότι η Παρασκευή και 13 είναι γρουσούζικη μέρα απέδειξαν περίτρανα μια σειρά...

από απίστευτα γεγονότα που συνέβησαν σε ένα ζευγάρι στη Βρετανία την ημέρα του γάμου τους. Οι συμφορές άρχισαν δύο ημέρες πριν το γάμο όταν στήθηκε η τέντα που θα φιλοξενούσε τη γαμήλια δεξίωση, στον κήπο του σπιτιού της μαμάς της νύφης. Η οικογένεια βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στο Rhosymedre της Βόρειας Ουαλίας, για την πρόβα του γάμου. Όταν γύρισαν στο σπίτι ανακάλυψαν πως η τέντα είχε καταρρεύσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής καταστρέφοντας τραπέζια, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και χειροποίητες πετσέτες.
Λόγω αυτού το γεγονότς η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε τελικά σε άλλο χώρο. Ένα άλλο όμως απρόοπτο χάλασε το σκηνικό η μόλις τριών μηνών ανιψιά της νύφης, γέμισε εξανθήματα και άρχισε να πρήζεται και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστει αλλεργικό σοκ από ένα σπρέι που χρησιμοποιήθηκε στα λουλούδια του στολισμού.
Αλλά η "γκαντεμιά" της ημέρας δεν σταμάτησε ούτε εκεί, ενώ η δεξίωση βρισκόταν σε εξέλιξη και όλοι χόρευαν, άρχισε να βγαίνει καπνός από έναν ενισχυτή στην πίστα.
Στο τέλος ευτυχώς όλα τέθηκαν υπό έλεγχο και το ζευγάρι έστω και με λίγη καθυστέρηση κατάφερε να απολαύσει την ημέρα του γάμου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.