Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μας γδέρνει η εφορία: Μέσος φόρος 1.453 ευρώ!

Το σημαδιακό νούμερο 1453, έτος άλωσης της Πόλης και υποδούλωσης στους Τούρκους για 400 χρόνια, είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, που ήδη έχουν λάβει τα καθαριστικά τους, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, σηματοδοτώντας την υποδούλωση των Ελλήνων στο "Μνημόνιο 2" και τους δυσβάσταχτους φόρους που καλούμαστε να πληρώνουμε στο εξής.....



Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων έχει ήδη αποστείλει τα πρώτα 900.000 εκκαθαριστικά σημειώματα, στα οποία περιλαμβάνονται εκτός από το φόρο εισοδήματος και η έκτακτη εισφορά όπως και το τέλος επιτηδεύματος, αν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία.

Ειδικότερα, στα πρώτα εκκαθαριστικά 596.000 είναι χρεωστικά, από τα οποία προκύπτει οφειλόμενος φόρος 866 εκατ. ευρώ. Ο μέσος φόρος ανέρχεται σε 1.453 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί σε έως τρεις δόσεις. Πιστωτικά είναι 80.000 εκκαθαριστικά, με τους επιστρεφόμενους φόρους στα 46 εκατ. ευρώ. Τέλος, 224.000 εκκαθαριστικά σημειώματα είναι μηδενικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.