Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ: "Κλαίμε" γράφει η Bild στο πρωτοσέλιδό της!


Δείτε στο planet-greece το πρωτοσέλιδο της γερμανικής εφημερίδας Bild, για τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ιταλία. "Τώρα κλαίμε" γράφει το πρωτοσέλιδό της...



Με τίτλο «Wir weinen», δηλαδή… «κλαίμε» υποδέχτηκε η Bild τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ιταλία στα ημιτελικά του Euro 2012.



«Εκτός Euro 2012 η Γερμανία, στον τελικό η Ιταλία. Για μία ακόμη φορά η Ιταλία. Για μία ακόμη φορά απογοήτευση σε ένα μεγάλο τουρνουά. Ο κόσμος τραγουδούσε στην εξέδρα, αλλά μάταια», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα που φιλοξενεί και δηλώσεις από τον Γιόακιμ Λεβ και τον Φίλιπ Λαμ.

«Στα αποδυτήρια έκλαιγαν όλοι. Υπήρχε απόλυτη σιγή, κανένας δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. «Είναι κρίμα. Κάναμε ανόητα λάθη και βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς… γιατί αυτή η ομάδα έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.