Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πανελλήνιος Ποιητικός διαγωνισμός για τη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ο Σύλλογος "Φίλοι του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου" και ο εκδοτικός οίκος iWrite.gr προκηρύσσουν...

ποιητικό διαγωνισμό με θέμα τη Θεσσαλονίκη.
Σ’ αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος επίσης κάτοικοι της Κύπρου και του εξωτερικού στέλνοντας ένα ποίημα με την ένδειξη: "Για τον Πανελλήνιο Ποιητικό διαγωνισμό" στη διεύθυνση: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκη ΤΚ 54646.
Στη θέση του αποστολέα στο φάκελο πρέπει να γράφεται το ψευδώνυμο με το οποίο συμμετέχει κάθε διαγωνιζόμενος και όχι το πραγματικό του όνομα.
Το ποίημα πρέπει να σταλεί σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα σε ελληνική γλώσσα και μέσα στο φάκελο να τοποθετηθεί ένας μικρότερος με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2012 και τα αποτελέσματα θα εκδοθούν μέσα στους πρώτους μήνες του 2013 . Τα τρία καλύτερα ποιήματα θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ,ενώ παραάλληλα θα εκδοθεί ένας τιμητικό ποιητικός τόμος για τη Θεσσαλονίκη με τα ποιήματα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.