Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μετακομίζει το υπουργείο Εργασίας

Σύμφωνα με τον υπουργό αναμένεται να εξοικονομηθούν περίπου 400.000 ευρώ το χρόνοΣύμφωνα με τον υπουργό αναμένεται να εξοικονομηθούν περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο...
Στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στην οδό Σταδίου 29, όπου εδρεύει τα τελευταία χρόνια ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας, θα μεταστεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου.
Αυτό αποφασίστηκε χθες σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε η νέα ηγεσία του υπουργείου και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Με την κίνηση αυτή αναμένεται να εξοικονομηθεί πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως από μισθώματα καθώς και οικονομίες κλίμακας που θα επιτευχθούν εξαιτίας της μείωσης της γραφειοκρατίας και των λειτουργικών εξόδων. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.