Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μάχη αστυνομικών με κακοποιούς στην Κηφισιά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά.Εκείνη την ώρα...


 μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο πεθερός του,η πεθερά του και τα δύο ανήλικα παιδιά του ενώ επέστρεφε η σύζυγός του.

Η γυναίκα του Γιώργου Δώνη αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε τον αστυνομικό φρουρό στο σπίτι του πρώην υπουργού Γ.Παπακωνσταντίνου που είναι λίγο πιο πάνω στην οδό Ζίτσας.

Ο αστυνομικός με την σειρά του ενημέρωσε την υπηρεσία του και έφτασαν στο σημείο περιπολικά και δικυκλιστές της ΔΙΑΣ.Εκείνη την στιγμή οι κακοποιοί έβγαιναν από το σπίτι και άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών.Κρατούν μάλιστα όμηρο για λίγη ώρα και τον πεθερό του Γ.Δώνη.Ένας αστυνομικός τραυματίζεται ελαφρά στο πόδι ενώ οι συνάδελφοί του αρχίζουν να ανταποδίδουν τα πυρά τραυματίζοντας τον εναν κακοποιό.Οι κακοποιοί όμως κατάφεραν και διέφυγαν.

Η αστυνομία κινητοποιείται αμέσως και αποκλείεται ολόκληρη η περιοχή.Έπειτα από έρευνες και από βροχή πυροβολισμών εντοπίζουν και συλαμβάνουν τον έναν, ενώ υπάρχει και η πληροφορία για τον εγκλωβισμό του δεύτερου σε σπίτι.Στο σημείο φτάνει ομάδα της ΕΚΑΜ και εισβάλει στο σπίτι χωρίς όμως να εντοπίσει τον κακοποιό.Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου κακοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη φορά που το σπίτι του Γιώργου Δώνη γίνεται στόχος κακοποιοών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.