Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Συνέντευξη Ολάντ: Ακύρωση του Μνημονίου σημαίνει ρήξη με τους Έλληνες! [ΒΙΝΤΕΟ]

Mega-λη σπέκουλα, με συνέντευξη Ολάντ!

Θέλουν να μας πείσουν ότι το "Μνημόνιο" (ειδκά το 2ο) είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί και έχουν την απαίτηση να το τηρήσουμε απαρέγκλητα!...



Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη, ο οποίος τόνισε πως μιλά ως φίλος της Ελλάδας, έκανε λόγο για ένα νέο στάδιο στο οποίο εισέρχεται πλέον η Ευρώπη, όπου «δεν θα είναι μόνο δύο άνθρωποι που θα αποφασίζουν για όλους».

Στην συνέχεια ο Γάλλος πρόεδρος είπε πως «τήρηση των δεσμεύσεων δεν σημαίνει παραμονή στην ίδια κατάσταση». Διευκρίνισε, μάλιστα, πως αναμένεται να ληφθούν μέτρα για την ανάπτυξη στην Ελλάδα τα οποία όπως είναι φυσικό θα έχουν και αντίκτυπο στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κάτι τέτοιο όμως, όπως είπε, προϋποθέτει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την καταγγελία του Μνημονίου, ο Φρανσουά Ολάντ είπε πως κάτι τέτοιο θα θεωρηθεί από πολλούς Ευρωπαίους εταίρους ως ρήξη. Ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχθηκε επίσης πως στην Ευρώπη δεν υπάρχει ομοφωνία αλλά διάσταση απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.