Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σφαλιάρες στην Σπανοπούλου, λιποθυμίες και τραυματισμοί στη συνέλευση του ΕΔΟΕΑ, στο Τιτάνια! [ΦΩΤΟ]

'Ενταση επικράτησε στη συνεδρίαση του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης) που ξεκίνησε από τις 2.00 το μεσημέρι. Οι γκριμάτσες και οι ειρωνίες της προέδρου του Οργανισμού, Ελένης Σπανοπούλου, ξεχείλισαν το ποτήρι, όταν σύσωμη η συνέλευση των μετόχων της ζήτησαν να παραιτηθεί κι εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας μάλιστα, μετά από 8 ώρες συνεδρίασης, ότι την μεταφέρει για τον Σεπτέμβρη! Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - συναδέλφους του planet-greece, ήταν να σηκωθούν εξαγριωμένοι μέτοχοι και να αρχίσουν....



να χειροδικούν σε βάρος της. Έπεσαν χαστούκια κι η ίδια η Σπανοπούλου λιποθύμησε. Όμως, μες στον όχλο, τραυματίστηκε  και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος. Αμέσως, στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Τιτάνια, κατέφθασε ασθενοφόρο, το οποίο και παρέλαβε τον δημοσιογράφο. Δείτε τις φωτογραφίες, από το enikos.gr:



Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε χάσει την ακοή του, όταν κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, όταν είχε σκάσει δίπλα του χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης, ο Ισολογισμός, ο απολογισμός και ο Προϋπολογισμός καταψηφίστηκαν από τους μετόχους, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον τα μέλη του ΔΣ θα πρέπει να παραιτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.