Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ένα βήμα πριν τη Μαρσέιγ ο Τζιμπούρ;

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του le10sport, το οποίο αναφέρει πως η Μαρσέιγ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Αλγερινό στράικερ των Πειραιωτών, επισημαίνοντας πως ο προπονητής των "μπλε", Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει....

 σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες του Ραφίκ Τζεμπούρ, από τα παιχνίδια μεταξύ της ομάδας του και του Ολυμπιακού στο περασμένο Champions League.

Το εν λόγω κείμενο, μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις του Γάλλου στόπερ του Παναθηναϊκού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος μίλησε για τις ικανότητες του επιθετικού των ερυθρολεύκων: "Πρόκειται για έναν επικίνδυνο στράικερ, ο οποίος έχει έφεση στο γκολ. Είναι διεισδυτικός και πατάει συχνά την αντίπαλη περιοχή. Είναι απρόβλεπτος στις κινήσεις του και από τους παίκτες που οι αμυντικοί δεν θέλουν να αντιμετωπίζουν. Ελάττωμα του πως δεν είναι αλτρουιστής. Είναι περισσότεροι ατομιστής και δεν συνεργάζεται όσο θα έπρεπε με τους συμπαίκτες του. Αν γίνει περισσότερο συνεργάσιμος, μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος επιθετικός, ικανός να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα", με το το άρθρο να επισημαίνει πως ο Τζεμπούρ σημείωσε 12 γκολ σε 21 ματς στην Superleague.

Πηγή:RedPlanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.