Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η μόδα συναντά το ποδόσφαιρο στο «Bridge of Fashion»

Η μόδα συναντά το ποδόσφαιρο σε μια μοναδική διοργάνωση, στο «Bridge of Fashion», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στο Isle of Usedom στη Βαλτική Θάλασσα, με αφορμή το UEFA EURO 2012....

Σχεδιαστές από 11 διαφορετικές χώρες που έχουν υπάρξει πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Ελλάδα, Σλοβακία, Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία, θα συμμετάσχουν με fashion show στο «Bridge of Fashion», ενώ παράλληλα θα γίνει αναμετάδοση των αγώνων του UEFA EURO 2012.

Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας που σύναψε η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week με το Usedom Baltic Fashion στη Γερμανία, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο νέος σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Μητροβγένης.



Κατά τη διάρκεια της προώθησης του show του, ο σχεδιαστής πραγματοποίησε συνεντεύξεις στα γερμανικά μέσα από τις οποίες δεν έλειψαν και ερωτήσεις σχετικά με τον πολυαναμενόμενο αγώνα Γερμανία - Ελλάδα.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης έχει στηθεί υπαίθρια πασαρέλα σε παραλία του νησιού Usedom που περνά μέσα από το ακροατήριο και καταλήγει σε ένα stage, όπου οι παρουσιαστές Katrin Müller-Hohenstein και Oliver Kahn θα σχολιάζουν τα αποτελέσματα των αγώνων των UEFA EURO 2012.

Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί μια τεράστια οθόνη μέσα στη θάλασσα προκειμένου όλοι οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις αλλά και τα αποτελέσματα των αγώνων!



Το «Bridge of Fashion», που διοργανώνεται για 6η φορά, είναι μία πλατφόρμα παρουσίασης συλλογών από σχεδιαστές που έχουν κερδίσει εθνικά ή διεθνή βραβεία σε αναγνωρισμένες διοργανώσεις μόδας παγκοσμίως, όπως η Athens Xclusive Designers Week.



Λίγα λόγια για την Athens Xclusive Designers Week (AXDW)

Η Athens Xclusive Designers Week (AXDW) είναι η διεθνής εβδομάδα μόδας στην Ελλάδα η οποία πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, παρουσιάζοντας συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών καθώς και κορυφαίων διεθνών σχεδιαστών και οίκων μόδας.

Μέχρι σήμερα η AXDW είχε την τιμή να φιλοξενήσει fashion shows διεθνών οίκων μόδας, όπως Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood, Guy Laroche, Krizia, Vivia Ferragamo, Barbara Bui, Francois & Marithe Zirbaud.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.