Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Γάλλος, την κοπάνησε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ανέβηκε σε ταράτσα κι έπεσε στο κενό!

Ενας 28χρονος άνδρας γαλλικής καταγωγής τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας στις 11.20 το πρωί από την ταράτσα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Έβρου και Καισαρείας στους Αμπελόκηπους....



Ο 28χρονος, ο οποίος μεταφερόταν με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο γαλλικό προξενείο για παροχή βοήθειας, εξήλθε του περιπολικού και ανέβηκε σε ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας από την οποία κατέπεσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο νεαρός επιχείρησε να πηδήξει από την ταράτσα πολυκατοικίας σε διπλανό κτήριο και πιάστηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος Γάλλος προσήχθη το πρωί από αστυνομικούς του τμήματος Παιανίας, μετά απο καταγγελίες πολιτών ότι τριγυρνούσε στην περιοχή χτυπώντας τα κουδούνια των σπιτιών.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ζητούσε βοήθεια, φαγητό και χρήματα και γι΄αυτό ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την γαλλική πρεσβεία ενημερώνοντας για το περισταστικό και συνεννοήθηκαν να τον μεταφέρουν εκεί, προκειμένου να του παρασχεθεί βοήθεια.

Από την αστυνομία διευκρινίστηκε ότι ο 28χρονος δεν ήταν κρατούμενος, γι΄ αυτό και δεν του είχαν φορέσει χειροπέδες. Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.