Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Αντί για σχολείο θα γίνει στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στα Χανιά με αφορμή φήμες που θέλουν το στρατόπεδο Μαρκoπούλου να μετατρέπεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών....

Σύμφωνα με το prismanews.gr, το συγκεκριμένο στρατόπεδο διεκδικείται εντόνως τα τελευταία χρόνια από τη δημοτική αρχή Χανίων και μια τέτοια εξέλιξη σίγουρα θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανόλης Σκουλάκης, διευκρινίζει πως δεν έχει κάποια επίσημη πληροφόρηση επί του θέματος και επισημαίνει πως ο δήμος θα συνεχίσει να διεκδικεί τη χρήση του στρατοπέδου. Από τη μεριά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, Γιώργος Τσαπάκος χαρακτηρίζει τραγική μια τέτοια εξέλιξη, καθώς στο χώρο αυτό προοριζόταν να δημιουργηθεί σχολικό συγκρότημα καλύπτοντας πάγιες ανάγκες του Δήμου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Τάσος Βάμβουκας, από την άλλη επιβεβαιώνει τη διαρροή των αβάσιμων, έως τώρα, πληροφοριών και δηλώνει κάθετα αντίθετος σε μια τέτοια εξέλιξη, ενώ καταλογίζει ευθύνες στη Δημοτική Αρχή λέγοντας πως δεν έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.