Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πήραν... πόδι όλα τα μεγάλα ονόματα του Flash!

O τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Ο FLASH 96 αποφάσισε την Παρασκευή να σταματήσει τη συνεργασία του, με σχεδόν το σύνολο των παρουσιαστών των εκπομπών του:...




Συγκεκριμένα ο γνωστός ρ/σ, ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας του με τους: Γιώργο Καραμέρο, Δημήτρη Μητρόπουλο, Σπύρο Χαριτάτο, Κώστας Τσιτούνα, Άννα Δρούζα, Θανάση Λάλα.

Πάντως επειδή αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο, ότι οι παραπάνω απολύθηκαν από τη διοίκηση του σταθμού, να σημειωθεί ότι στην περίπτωση τους, η εργοδοσία άφησε ένα "παραθυράκι" ανοιχτό για επαναπρόσληψη τους, από το Σεπτέμβρη. Αφού στην περίπτωση τους πρόκειται για λήξη συμφωνιών (ή συμβάσεων) και όχι για απολύσεις.

Ωστόσο, το τι θα γίνει αργότερα είναι άγνωστο, αφού ο FLASH έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Τα παραπάνω "ηχηρά" ονόματα, δεν θα έχουν σε καμία περίπτωση το ίδιο πρόβλημα με τους δεκάδες "άσημους" εργαζόμενους που η διοίκηση περικόπτει μισθούς, ή ακόμα χειρότερα...απολύει

πηγή: pressarismenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.