Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Συνοριοφύλακας γράφει στο planet-greeece για την απόφαση Δένδια να τους στείλει στον Έβρο

Συνοριοφύλακας, με επιστολή του στο planet-greece σχολιάζει την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, να στείλει στον Έβρο 1.800 συνοριοφύλακες, που είναι αποσπασμένοι σε διάφορα τμήματα της χώρας...



Αγαπητό planet-greece...
Χθες ενημερωθηκαμε οι αστυφυλακες και προερχομενοι απο συνοριοφυλακες πως με το ετσι θελω θα αποσπαστουμε σε περιοχες του Εβρου και μεχρι την πεμπτη θα βρισκομαστε εκει. Προφανως  ο πανεξυπνος Νικολαος Δενδιας γνωριζει καλυτερα απο ολους μας πως οι αστυνομικοι δεν εχουν ΔΝΤ, Τροικα, Μειωσεις  μισθων... θα παρουν το αστρονομικο ποσο των 500 ευρω για την διμηνη αποσπαση τους! Που θα τρωνε που θα πλενονται αυτοι και τα ρουχα τους δεν τους νοιαζει καθολου. 
Με ενα ταπεινο ποσο των 20 ευρω την ημερα για διατροφη και πλύσιμο ρουχων υπηρεσιακων και προσωπικων ας μας κανει τον πολαπλασιασμο των ημερων ο κυριος Δενδιας και ας  μας πει που θα πρωτοδωσουμε τα 500 ευρω που μας χορηγουν οι υπηρεσιες μας για τους δυο μηνες αυτους. 
Ο αστυνομικος δεν εχει, οπως αντιλαμβανεται ο κυριος Δενδιας στεγαστικο δανειο, καταναλωτικο, εφορια, τελος ακινητων, πιστωτικη καρτα αυτοκινητο θερμανση για το χειμωνα (στην δυτικη Μακεδονια απο των Οκτωβριο εως τις αρχες Μαιου εχουμε θερμανση οχι τηλεθερμαση).
Και τελος μιας και αυτο δεν απασχολει κανεναν τους, δεν εχει γυναικα και παιδια που θελουν τον χρονο του γονιου και του συζυγου και ναι και τις διακοπες τους. Ας μας πει τι καταλαβαινει απο ολα αυτα ο κυριος Δενδιας και οι δυσκοιλιοι καρεκλοκενταυροι τις ΕΛ.ΑΣ.
Η ΑΔ Κοζανης, δε, κανοντας επιλογη ατομων για τον Εβρο λειτουργησε απολυτως αξιοκρατικα  στελνοντας παντρεμενους με τεσσερα παιδια και τρια παιδια η με εγκυες γυναικες και αφησε στην θεση τους  ανυπαντρες-ους η παντρεμενες-ους χωρις παιδια ή με ενα παιδι ή και με δυο παιδια.
Για μια ακομη φορα η ΑΔ κοζανης πρωτοτυπησε και πρωτοστατησε για το εννομο αγαθο της ασφαλειας του πολιτη στον Εβρο.
Τωρα στην Κοζανη θα κανει περιπολιες  ο διευθυντης και οι αξιωματικοι του ωστε να αποτραπουν τυχον εγληματικες ενεργειες.
Όπως καταλαβαίνετε λυθηκε ο γορδιος δεσμος που αφορουσε το προβλημα λαθρομεταναστευσης στον Έβρο ,θα κλεβουν τους κατοικους των εμπλεκομενων Αστυνομικών Δ/νσεων και σε ανταλλαγμα θα ανακοπει η λαθρομεταναστευση στον Εβρο! Συνελληνες ηταν τοσο απλο.

2 σχόλια:

  1. Για να καταλάβω, ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ δεν είναι ο κύριος... Αν θα τον βόλευε καλύτερα να φυλάει την αυλή του σπιτιού του Η τον βουλευτή του, ας υποβάλει αίτηση μόλις προκηρυχθούν οι θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά θατρελαθούμε Για συνοριοφύλακας δεν πήγε ? Τα συνορα που είναι ρε παιδια ? στην εκάλη .Ρε με κάτι τύπους που μπλέξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.