Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αεκτζήδες έσφαξαν Βάζελους, στου Γκύζη


Μηχανοκίνητη φάλαγγα Αεκτζήδων, την έπεσε στη 1.30 τα ξημερώματα, σε γνωστή καφετέρια, στην πλατεία του Γκύζη, και με μαχαίρια επιτέθηκαν σε νεαρούς θαμώνες, στέλνοντας 4 στο νοσοκομείο....



Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, πρόκειται για συνέχεια της κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, και που οι ρίζες τους είναι στην παρουσία του συνδέσμου της ΑΕΚ, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η επίθεση ήταν για αντίποινα ανάλογου αιματηρού ξεκαθαρίσματος, που είχε συμβεί προ ολίγου καιρού, από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού προς χούλιγκαν της ΑΕΚ, στο Νέο Κόσμο.

Η αστυνομία, βέβαια, για ακόμη μία φορά παρακολουθεί σαν θεατής τα γεγονότα, με τα αιματηρά ξεκαθαρίσματα μεταξύ χούλιγκαν να συνεχίζονται.

1 σχόλιο:

  1. Δεν παμε καλα. Ο κοσμος ζοριζεται για το
    ν επιουσιο και εμεις ακομη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΞΑΝΘΗ....πως καταφερνει το ποδοσφαιρο να αποπροσανατολιζει την μαζα απο το προβλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.