Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ρίχνει λάδι στη δραχμολαγνία του Λαφαζάνη ο Στρατούλης!

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash, και σε αντίθεση με δημοσιεύματα εφημερίδων - όπως αυτό της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ - που ήθελαν τον Λαφαζάνη "δραχμολάγνο" και την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ να κρατάει αποστάσεις, ο Δημήτρης Στρατούλης έδωσε το πρόσταγμα για μία συνολική πολιτική υπέρ της δραχμής....



Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η χώρα έχει τη δυνατότητα να βγει από αυτή τη μίζερη, καταστροφική πορεία και να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης δημοσιονομικής ανάγκης με βάση τις κανονιστικές ρυθμίσεις του ΟΗΕ, τη διεθνή εμπειρία και τι έχουν αποδεχθεί άλλες χώρες σύμφωνα με τη διεθνή νομολογία διεθνών δικαστηρίων.

«Κηρύσσοντας λοιπόν τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης δημοσιονομικής ανάγκης να επιλέξει την επιβίωση του λαού και να σταματήσει να πληρώνει το υπέρογκο δημόσιο χρέος, που δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμο», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η διακοπή αποπληρωμής του χρέους, πρόσθεσε, θα οδηγήσει στην προοπτική για διαπραγμάτευση του μεγαλύτερου τμήματός του και αν δεν υπήρχε συμφωνία θα σταματούσε ολοκληρωτικά η εξυπηρέτησή του.

Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Στρατούλη προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία επανέλαβε τη θέση ότι η χρεοκοπία της χώρας και η επιστροφή στη δραχμή, αποτελεί την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τρίτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 48 ώρες, ζητάει τη χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή. Από τον κ. Τσίπρα δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.