Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

3.500 ευρώ το μήνα για την κορούλα του Σαλαγκούδη, στην ΕΡΤ!

Η "γαλάζια" αντι-Σαράφογλου

Χαρακτήρα ιδιαίτερων μαθημάτων έχουν προσλάβει τα δοκιμαστικά της Ανθής Σαλαγκούδη τα οποία και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, προκειμένου η νεοπροσληφθείσα να μπορέσει να βγει στο γυαλί, χωρίς να γελάσει το…

παρδαλό κατσίκι.
Με δυο λόγια η Ανθή, μπορεί να κοσμεί τους διαδρόμους με την παρουσία της, αλλά «δεν τα λέει». Και όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, έχουν πεισθεί ότι δεν θα τα πει ποτέ.

Σύμφωνα με το newpost.gr, το πρόβλημα είναι ότι η απόφαση για την πρόσληψή της έχει δημοσιευθεί στη Διαύγεια και ο μισθός των 3.500 ευρώ το μήνα, προκαλεί πονοκεφάλους, μιας και κάτι πρέπει να λέει. (σ.σ. τον ίδιο και μικρότερο μισθό παίρνουν συνάδελφοί της με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία).

Ενδεχομένως η λύση στον «γόρδιο δεσμό» να βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες και έτσι να γίνει δυνατός ο συνολικός προγραμματισμός του ενημερωτικού πρωινού.

Η μετάθεση της αυριανής συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΡΤ για τη Δευτέρα, δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ταυτοχρόνως, δίνει τη δυνατότητα να λυθεί το θέμα που δημιουργήθηκε με την πρόθεση αποχώρησης του Στράτου Μπαλή.

Κάποιοι επεξεργάζονται πρόταση που να χωράει και τον Μπαλή και τον Θωμόπουλο, ώστε να υπάρξει… πολιτική ισορροπία στις ειδήσεις.

Στο ΔΣ της Δευτέρας, ενδέχεται να λυθούν και τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την πρόθεση αντικατάστασης του Ν. Μιχαλίτση και του Ευ. Λουριδά, καθώς διατυπώνονται πολλές ενστάσεις για τους Δ. Σαραβάκο και Π. Μάη οι οποίοι και εμφανίζονται ως αντικαταστάτες τους.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Σίμος Κεδίκογλου δεν θα περάσει ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.