Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει υπερφυσικό φαινόμενο; [BINTEO]

 Παιδιά δεν παίζει αυτό.Εκτός αν υπάρχει στ'αλήθεια ο Superman.
Αρκετοί άνθρωποι προσπαθούν στην καθημερινή ζωή τους να είναι ρεαλιστές, να εξηγούν τα πάντα γύρω τους με βάση τη λογική και να μην αποδίδουν τίποτα σε ανεξήγητα φαινόμενα και υπερφυσικές δυνάμεις. Και όμως, κάποιες στιγμές συμβαίνουν πράγματα που σε κάνουν να απορείς! Είναι όλα καμωμένα όπως φαίνονται; Ή τελικά υπάρχει πίσω απ' όλα κάτι μεγαλύτερο και ισχυρότερο, ένα απόκοσμο παρασκήνιο που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την ανωτερότητα αλλά και την ίδια του την ύπαρξη; Το συμβάν στο παρακάτω βίντεο...


 είτε πιστεύεις είτε δεν πιστεύεις στα υπερφυσικά φαινόμενα, σε καθηλώνει και σε κάνει να αναρωτηθείς. Έλαβε χώρα το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου σε ένα κεντρικό δρόμο της Κίνας. Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει την παρ' ολίγο σύγκρουση ενός φορτηγού και ενός τρικύκλου. Και ενώ θα περίμενε κανείς το τρίκυκλο να γίνει κομμάτια, ξαφνικά ένας άγνωστος από το πουθενά με «την ταχύτητα του φωτός» αρπάζει το τρίκυκλο και το μεταφέρει σε ένα άλλο σημείο του δρόμου- κάτι σαν τηλεμεταφορά!

Ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος;
Από την άλλη, σίγουρα, κάθε ορθολογιστής θα έβρισκε δυο, τρία επιχειρήματα για να το βγάλειfake. Ακόμα όμως και fake να είναι το βίντεο, σίγουρα σε καθηλώνει! Δείτε το παρακάτω…



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.