Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Κοιτούν την τσέπη τους, αδιαφορούν για τους πολίτες οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ


Βάζουν λουκέτο στα σταθερά μέσα τροχιάς, γιατί έτσι γουστάρουν - λες κι είναι δικά τους, και εκβιάζουν την κυβέρνηση χρησιμοποιώντας ως... όμηρους τους επιβάτες των Μέσων Μεταφοράς...



Κλιμάκωση του αγώνα τους κατά των ανατροπών στα εργασιακά τους προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ), οι οποίοι την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν απεργία και συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο να υποστούν νέες μειώσεις στους μισθούς τους, λόγω των σχεδίων ένταξής τους στο μισθολόγιο του Δημοσίου.

Την ίδια στιγμή εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο επιβατικό κοινό, καλώντας την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων.

Λόγω της κινητοποίησης της Πέμπτης, ακινητοποιημένοι καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας θα παραμείνουν οι συρμοί του ΗΣΑΠ, του Μετρό και του Τραμ.

Αν νοιαζόσασταν όντως ψευτοσυνδικαλιστές για τους πολίτες και ήσαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο πλευρό του, δε θα τραβούσατε χειρόφρενο, αλλά θα καταλαμβάνατε όλας τα εκδοτήρια εισιτηρίων ώστε οι πολίτες να μετακινούνται δωρεάν, στα πλαίσια του αγώνα σας.

Έτσι, και οι πολίτες δε θα ταλαιπωρούντο, και εσείς θα περνάγατε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και θα είχατε τον κόσμο με το πλευρό σας. Τα ΜΜΜ είναι κοινής οφέλειας και όχι τσιφλίκι σας. Απλά τα πράγματα, κι όσο συνεχίζετε να έχετε αυτή τη στάση, θα σας θεωρούμε ψευτοσυνδικαλιστές και χαραμοφάηδες, στο planet-greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.