Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Όρθιος ο Ολυμπιακός και με τον Ατρόμητο


Εύκολα ή δύσκολα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του, από την αρχή του πρωταθλήματος, βάζοντας γερές βάσεις για την διακδίκηση του τίτλου, στο πρωτάθλημα της Super League....



«Όρθιος» έμεινε ο Ολυμπιακός και στο Περιστέρι, όπου με το γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 32ο λεπτό, επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και μετά από πέντε αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα εξακολουθεί να έχει το απόλυτο και την πρωτοπορία στη βαθμολογία. Για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν η πρώτη εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις έγινε στο Περιστέρι, χωρίς ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του και με πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, όχι γιατί έπαιξε καλύτερα από τον Ατρόμητο, αλλά διότι κατάφερε να σκοράρει με το πρώτο γκολ του Ισπανού μέσου στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κάτω του μετρίου, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να παίρνει το «τρίποντο» και να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Νίκη που σαφώς θα έχει αντίκτυπο στον ψυχολογικό τομέα για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της αναμέτρησης στο Εμιρέιτς με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τσάμπιονς λιγκ, την ερχόμενη Τετάρτη. Για να πάρει, βέβαια, αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, διότι εάν εμφανίσει δείγματα της σημερινής, τότε δεν έχει τύχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.