Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής τράβηξε όπλο σε αναρχικούς


Συνέβη πριν λίγη ώρα στον Βόλο. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι....



Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece από αστυνομικές πηγές, περίπου στις 7.30 το απόγευμα, συνολικά 50 χρυσαυγίτες και αναρχικοί συναντήθηκαν σε δρόμο του Βόλου. Όλα δείχνουν ότι δεν επρόκειτο για προκαθορισμένο ραντεβού αλλά για τυχαία συνάντηση.

Τα αίματα μεταξύ των δύο ομάδων άναψαν, και μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, έπεσαν και πολλές "ψιλές".

Όμως, ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες ήταν και ο βουλευτής του κόμματος, Πάνος Ηλιόπουλος, ο οποίος τράβηξε το όπλο που είχε επάνω του και άρχισε να το επιδεικνύει προς τους αναρχικούς. Στο σημείο, μετά από τηλεφωνήματα έντρομων πολιτών, έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να συλλάβουν 6 μέλης της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και τον βουλευτή Ηλιόπουλο, όπως και 6 αντιεξουσιαστές. Αυτή τη στιγμή οι Αρχές περιμένουν τον εισαγγελέα να αποφασίσει για τις τύχες τους.

Γεγονός είναι πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ότι η αστυνομία στον Βόλο βρίσκεται σε συναγερμό, αφού φοβούνται νέες συγκρούσεις στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.