Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Βγήκε το νέο iPhone 5 - 199 δολάρια θα κοστίζει στην Αμερική! [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]


Μετά από πολύμηνη φημολογία, ήρθε το νέο iPhone 5, το οποίο αναμένεται να αποκτήσουν 270 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, βελτιώνοντας την αμερικανική οικονομία να αναπτυχθεί κατά 0,5%! Διαβάστε στο planet-greece όλες τις λεπτομέρειες, δείτε φωτογραφίες και βίντεο....



Το καινούριο λειτουργικό, το iOS 6, έχει προσαρμοστεί στη νέα ανάλυση, όπως και κάθε software που αφορά τη νέα συσκευή, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Φιλ Σίρερ.
Το νέο κινητό τηλέφωνο θα είναι 18% πιο λεπτό από το προηγούμενο iPhone, θα ζυγίζει 112 γραμμάρια και θα έχει οθόνη τεσσάρων ιντσών με ανάλυση 1.136 x 640 pixels και κάμερα με ανάλυση 8 megapixel. Η κάμερα θα είναι μικρότερη από την προηγούμενη έκδοση, όμως, θα μπορεί με επιλογή panorama να βγάζει φωτογραφίες έως 28 megapixel, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες κατά την διάρκεια μαγνητοσκόπησης βίντεο.

Με τσιπ Α6, το νέο επίτευγμα της Apple θα υποστηρίζει τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα τέταρτης γενιάς (LTE) που είναι 10 φορές πιο γρήγορα από το περιβάλλον 3G, ενώ η αυτονομία του θα «αγγίζει» τις 8 ώρες με περιήγηση στο Ίντερνετ σε δίκτυα τέταρτης γενιάς.

Ο επεξεργαστής είναι ο A6 SoC και υπόσχεται δύο φορές καλύτερη απόδοση και δύο φορές πιο γρήγορα γραφικά.

Το iPhone 5 θα κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο ή λευκό, με διαφορετικά φινιρίσματα στο αλουμίνιο.


Η τιμή του iPhone 5 είναι 16GB – $199, iPhone 5 32GB – $299, iPhone 5 64GB – $399 με συμβόλαιο. Κυκλοφορεί αρχικά 21 Σεπτεμβρίου σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη ενώ το pre-order iPhone 5 ξεκινά από τις 14 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσουν επιπλέον χώρες στις 28 Σεπτεμβρίου και άλλες 100 χώρες τον Δεκέμβριο.

iPhone 5 φωτογραφίες σε μαύρο και λευκό
iPhone 5 φωτογραφίες σε μαύρο και λευκό
iPhone 5 φωτογραφίες σε μαύρο και λευκό
iPhone 5 φωτογραφίες σε μαύρο και λευκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.