Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σκόρπισε τον Ολ. Βόλου στους... 3 ανέμους η ΑΕΛ [ΒΙΝΤΕΟ]


Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η Λάρισα έναντι των παιχτών του Ολυμπιακού Βόλου, κάνοντάς τους να μοιάζουν με... γατάκια μες στο γήπεδο....



Η ΑΕΛ με έναν σεληνιασμένο Ζεκίνια πήρε το ντέρμπι του Κάμπου νικώντας τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0. Δείτε τις μαγικές ενέργειες του Πορτογάλου που έκανε δυνατό come back (video)

Ο Μιχάλης Ζιώγας ήξερε πριν την έναρξη του αγώνα πως το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήταν απλά ένα ντέρμπι, αλλά ένα ματς που η ΑΕΛ χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς πάση θυσία, για να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο και την Superleague.

Το αποτέλεσμα του αγώνα όχι απλά ήταν θριαμβευτικό (3-0), αλλά έδωσε στους βυσσινί την ώθηση που χρειάζονταν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κι "έφτιαξε" τους 9.000 φίλους στο AEL FC ARENA.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο άτυχος της περσινής σεζόν Ζεκίνια (ή αλλιώς Ζοσέ Έγκας Ντος Σάντος Μπράνκο), ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε και φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή.

Ο "μάγος" του Κάμπου λοιπόν τα έκανε όλα, αφού και τα τρία γκολ της ΑΕΛ ξεκίνησαν από δικές του φάσεις!

Μαγική μπαλιά στον Τσίγκα στο 1-0 (24' Δεινόπαπας), σέντρα στο δεύτερο δικάρι στο 2-0 (87' Καρανίκας) και έξυπνο γκολ σε σουτ στο 90ο λεπτό για κερασάκι στην τούρτα.

Όλα αυτά από έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήταν σίγουρο πως θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδα το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν έχει εξελιχθεί στον ηγέτη των βυσσινί στην προσπάθεια που κάνουν για επιστροφή στην Superleague.



Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.