Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς: Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι καλύτερη [ΒΙΝΤΕΟ]


Μήνυμα ενότητας προς τον Ελληνικό λαό έστειλε πριν λίγο ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης...



«Η Ελλάδα δεν παζαρεύει την ελευθερία της» τόνισε ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της επετείου από την 100η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο Α. Σαμαράς τόνισε ότι ήρθε πλέον ο καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεργαστούμε με όλους, ώστε «να απαλλαγούμε από τα δεσμά της υπανάπτυξης και της υπερχρέωσης που μας οδηγεί σε ταπείνωση». ¨
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ακόμα την ανάγκη να δείξουμε πίστη στις δυνάμεις μας, ενότητα και τον πατριωτισμό μας, προσθέτοντας ότι «μόνο η διχόνοια μπορεί να μας διασπάσει».

«Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη φτάνει να μείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Και αυτό εξαρτάται μόνο από εμάς», είπε ο Α. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Εμείς το ξέρουμε ήδη και σε λίγο θα το καταλάβουν και οι άλλοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.