Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ξανά στο Παρίσι ο Σαμαράς

"Ζεσταίνει" συνάντηση με Ολάντ

Ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο Παρίσι μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες....

Αφορμή της νέας επίσκεψης είναι η εκδήλωση για το 125 χρόνια από την ίδρυση της εφημερίδας International Herald Tribune.

Ο πρωθυπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε συζήτηση με θέμα "Αποκαθιστώντας την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα στο παγκόσμιο επίπεδο" ενώ στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα μετάσχουν ο πρόεδρος της Ferrari, ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας και η η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδια για θέματα Δικαιοσύνης.

Παρόλο που δεν έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις για τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να επιδιώξει συνομιλίες με παριστάμενους επιχειρηματίες και προσωπικότητες της οικονομίας που θα βρίσκονται στην εκδήλωση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι "ζεσταίνεται" άτυπη συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις τρικλοποδιές που βάζουν οι επικεφαλής της Τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.