Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μυρίστηκαν "ψητό" οι παπάδες κι ετοιμάζουν "εκκλησία tv"


Οι... εκπρόσωποι του Θεού, που υποτίθεται ότι τα δίνουν όλα για τον συνάνθρωπό τους, που υποτίθεται ότι έχουν πάνω από όλα τα λεφτά του κόσμου την ανθρώπινη ψυχή και αξιοπρέπεια, προκαλούν το κοινό αίσθημα....



Μετά τον σφαγιασμό των εργαζομένων στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας, αφού προηγουμένως του έβαλαν - ως αδίστακτοι εργοδότες - το μαχαίρι στο λαιμό για να υπογράψουν εξευτελιστικές ατομικές συμβάσεις εργασίας, τώρα ονειρεύονται να ανοίξουν τηλεοπτικό σταθμό, με... μνημονιακούς μισθούς!

Όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ιεραρχίας, Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο, η Εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται πως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση σταθερής τηλεοπτικής παρουσίας, με συμφωνία που είναι έτοιμη να κλείσει με τον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό 4Ε.

Όπως διευκρινίστηκε από τον Νικόλαο, δεν πρόκειται για εξαγορά του σταθμού από την Εκκλησία, αλλά για συνεργασία και χρήση τηλεοπτικού χρόνου.

Το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ιεραρχίας την Πέμπτη, οπότε και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Περιμένουμε κύριοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.