Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μαρκόπουλος: Σκανδαλώδης χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ


Για «σκανδαλώδη χρηματοδότηση των κομμάτων και ειδικότερα του ΠΑΣΟΚ, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009» έκανε λόγο από το βήμα της Ολομέλειας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος. Δείτε το όργιο της "μάσας" που καταγγέλει..



Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως «είναι ανήθικο να χρηματοδοτούνται κόμματα με βάση τα αποτελέσματα του 2009, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ με 45%, όταν στις εκλογές του Ιουνίου έχει λάβει 12% και δημοκοπικά είναι μονοψήφιο» και πρόσθεσε «ο συνεταίρος σας στην κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος που προσέβαλλε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με τη «λίστα Λαγκάρντ» και συγκάλυψε τη διαφθορά. Είναι ανήθικο και παράνομο να επιχειρήσετε να χρηματοδοτήσετε το ΠΑΣΟΚ με 4,5 εκατ. ευρώ πάνω από όσα πρέπει να πάρει. Σας ζητώ να αλλάξετε το νόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.