Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

"Εύχομαι να εξαφανιστεί ο Αχμαντινετζάντ"


Ο Ισραηλινός πρόεδρος Σίμον Πέρες ευχήθηκε σήμερα την «εξαφάνιση» του αρχηγού του ιρανικού κράτους Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ το 2013, όταν...

 δηλαδή ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του....

«Προσεύχομαι το επόμενο έτος να είναι η μεγαλύτερη χρονιά στην ιστορία του κράτους του Ισραήλ και αυτοί που μας απειλούν, όπως ο Αχμαντινετζάντ, να εξαφανιστούν», δήλωσε ο Πέρες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τον Λευκό Οίκο να επιβάλει στην Τεχεράνη «σαφείς κόκκινες γραμμές» που δεν πρέπει να υπερβεί στο πυρηνικό του πρόγραμμα, απειλώντας να πλήξει προληπτικά τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του διαδόχου του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος δεν μπορεί να είναι και πάλι υποψήφιος μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του, θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου του 2013.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,Γαλλικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.