Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Public Issue: Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 43% σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue κερδίζοντας μάλιστα τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει...

28%, μία μονάδα λιγότερη από τον Σεπτέμβριο.

Πρώτος σε δημοτικότητα αρχηγός είναι ο Φώτης Κουβέλης (48%) και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας (41%), Πάνος Καμμένος (40%), Αντώνης Σαμαράς (39%), Αλέκα Παπαρήγα (21%), Νίκος Μιχαλολιάκος (20%) και τελευταίος ο Ευάγγελος Βενιζέλος (20%).

Το 70% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές έναντι του 21% που εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

Ως καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 33% ενώ ακολουθεί το 25% που πιστεύει ότι κανένα κόμμα δεν κάνει σωστή αντιπολίτευση.

Δυσκολίες με το προσωπικό του εισόδημα αντιμετωπίζει το 72% ενώ το 28% αισθάνεται οργή για την κατάσταση της χώρας, το 24% απογοήτευση και το 15% άγχος.

Τέλος το 83% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν από τη Βουλή και το το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.