Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ο Α. Τσίπρας υπόσχεται πλήρη αποκατάσταση μισθών και συντάξεων

 Θέλουμε κι αυξήσεις αν γίνεται,πρόεδρε.
Την... επαναφορά μισθών και συντάξεων στα προ Μνημονίου επίπεδα προανήγγειλε , επισκεπτόμενος το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα, εξαπέλυσε νέες βολές κατά της κυβέρνησης για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, προειδοποιώντας ότι...


 ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, ενώ χαρακτήρισε παράνομο το διορισμό του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

«Η κυβέρνηση μας έχει γεμίσει χρέη μέχρι το λαιμό» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ όπου βρέθηκε για να μιλήσει στους εργαζόμενους χαρακτηρίζοντας το εργοστάσιο «εμβληματική επιχείρηση και ιστορική βιομηχανία», ενώ χαρακτήρισε μεγάλο έγκλημα το «ξεπούλημα του εθνικού πλούτου».
«Το μεγάλο έγκλημα δεν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις- που θα επαναφέρουμε με ένα νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε σε θέση διακυβέρνησης, για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή. Το μεγάλο έγκλημα είναι ότι θέλουν τώρα, που βρίσκονται στην εξουσία αυτοί που κατεδάφισαν τον τόπο, να ξεπουλήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εθνικό πλούτο για να μην έχει στα χέρια της, η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που θα αναλάβει πολύ σύντομα, τα εργαλεία για την παραγωγική ανασυγκρότηση» ήταν τα λόγια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγόρησε, ακόμη, την κυβέρνηση για το ζήτημα τω αποκρατικοποιήσεων τονίζοντας: «Ο λόγος (των αποκρατικοποιήσεων) είναι ότι οι πιστωτές ζητούν να πάρουν και τα τιμαλφή, να πάρουν και τα ασημικά, να πάρουν ότι έχει απομείνει», τόνισε, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ανίκανη «να αντιδράσει και να διαπραγματευτεί».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επαναλάβει για πολλοστή φορά τη φράση του Ηλία Ηλιού «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».

Κατηγόρησε, μάλιστα, την κυβέρνηση οτι τοποθέτηση παράνομα τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ: «Δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε συνεντεύξεις και να φωνάζουμε στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι αυτό το ξεπούλημα εμείς θα το σταματήσουμε και με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε αυτή την παράνομη δραστηριότητα του ΤΑΙΠΕΔ. Είναι παράνομο, γιατί ακόμη και με τους νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν, ήθελε αυξημένη πλειοψηφία από την αντίστοιχη επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να διοριστεί. Δεν είχε αυτή την πλειοψηφία. Όλοι περιμένουμε ότι αυτή η προσφυγή θα δημιουργήσει πραγματικά νομικό κώλυμα σε όλες αυτές τις διαδικασίες που θέλουν να περάσουν με πολύ γρήγορο τρόπο»

πηγή

2 σχόλια:

  1. καθίστε με του προδότες τότε,αλλά τουλάχιστον σταματήστε να παραμυθιάζεται τον κόσμο.Ο άνθρωπος σε λέει οτι δεν θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,αλλα ξέχασα,χωρίς τους δημοσιογράφους δεν θα γινόταν το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην ευρώπη,αυτό που γίνεται στην πατρίδα μας.Αλλά όταν έρθουν τα δικαστήρια για ΕΣΧΑΤΗ προδοσία(θα έρθουν να΄στε σίγουροι)οι δημοσιογράφοι θα έχετε την πρώτη σειρά(κατηγορούμενοι) δικιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.Εμείς παραμυθιάζουμε τον κόσμο;Αυτά που λέει ο Τσίπρας δεν είναι παραμύθια;Τα ίδια δεν έλεγε και ο Σαμαράς προεκλογικά;Σε σχέση με τα δικαστήρια,μακάρι να γίνουν και θα το χατρούμε πολύ κι εμείς να κάτσουν πρώτη σειρά κάποιοι του συναφιού μας.Τώρα εάν έχετε κάτι να προσάψετε και σε εμάς,-τους απλούς ρεπόρτερ που μας βρίζετε καθημερινά στους δρόμους χωρίς να φταίμε σε τίποτα,το αντίθετο μάλιστα,προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία όσο μπορούμε έχωντας απέναντί μας κάποιους ανεγκέφαλους να μας βρίζουν και να μας χτυπάνε,αντί να πάνε στα κανάλια να διαμαρτυρηθούν- είναι δικό σας θέμα.Το δικαστήριο πάντως είμαστε σίγουροι πως θα μας αθωώσει.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.