Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μαλλί με μαλλί Σπυράκη και Σαράφογλου

Πριν από 5 ημέρες, η αίθουσα σύνταξης του Μega, μετατράπηκε ,σχεδόν,σε... ρινγκ με πρωταγωνίστριες τις δημοσιογράφους Μαρία Σπυράκη και Μαρία Σαράφογλου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν...


 η πολιτική συντάκτρια που καλύπτει το ρεποορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, έδωσε στον αέρα την πληροφορία, ότι...
ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε με τον Φώτη Κουβέλη.

Στη συνέχεια, η διαπιστευμένη δημοσιογράφος της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Σαράφογλου, εξήγησε στον αέρα ότι από το ρεπορτάζ που έχει , "δεν επιβεβαιώνεται το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού από τη ΔΗΜΑΡ."

Στην αίθουσα σύνταξης την περίμενε η Μαρία Σπυράκη και σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ο "κακός χαμός" ,αφού οι φωνές τους και η λογομαχία τους ξεσήκωσε την ήρεμη μέχρι εκείνη τη στιγμή αίθουσα σύνταξης.

Ειπώθηκαν κουβέντες και απο τις δύο πλευρές, τις οποίες δεν μπορούμε να μεταφέρουμε.

σσ planet-greece:Με τα τόσα "φίδια" που έχει πετάξει κατά καιρούς η Σπυράκη ,οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως η Σαράφογλου μάλλον είχε καλύτερο ρεπορτάζ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.