Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα: Συνελήφθη και προφυλακίστηκε o επιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος για εικονικά τιμολόγια! - Ποιές υποθέσεις ερευνά σε βάρος του το ΣΔΟΕ

Πάτρα: Συνελήφθη και προφυλακίστηκε o επιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος για εικονικά τιμολόγια! - Ποιές υποθέσεις ερευνά σε βάρος του το ΣΔΟΕ Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης
Στη σύλληψη του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία Κώστα Αντζουλάτου, πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαίας, με την κατηγορία της αποδοχής εικονικών τιμολογίων προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης άνδρες της Ασφάλειας Πατρών. Ο επιχειρηματίας...
οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου και κρατήθηκε για αρκετή ώρα και αργότερα προφυλακίστηκε στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί προ ημερών. Και χθες το πρωί ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ενδελεχής έλεγχος του ΣΔΟΕ κλιμάκιο του οποίου είχε έρθει στην Πάτρα για αυτό τον σκοπό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύψος των εικονικών τιμολογίων ξεπερνά τα 500.000 ευρώ και κεντρικό ρόλο στην υπόθεση έχει η κατασκευαστική εταιρεία που ανήκει στον κ. Αντζουλάτο.

Κατά άλλες πληροφορίες που δεν στάθηκε εφικτό να επαληθευτούν ως αργά χθες τη νύχτα εταιρεία ιδιοκτησίας του παρουσίασε αμφίβολης εγκυρότητας τιμολόγια, πέραν των άλλων, και σε επενδυτική δραστηριότητα που είχε αναπτύξει και για την οποία διεκδικούσε ενίσχυση και από κεντρικό φορέα του ελληνικού δημοσίου.

Σύμφωνα, επίσης, με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε υπάρξει παρέμβαση και από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

Ακριβές είναι, ακόμη, ότι θετικά σχολιάστηκε και η στάση της Αστυνομίας, με την παρότρυνση να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις ηχηρών ονομάτων που εμπλέκονται σε υποθέσεις φορολογικών παραβάσεων.

Σε ανακοίνωσή της, σήμερα το πρωί, για τη σύλληψη του Κ. Αντζουλάτου η Αστυνομία αναφέρει:

"Συνελήφθησε χθες (31-10-2012) το πρωί, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ημεδαπός άνδρας ηλικίας 58 ετών. Σε βάρος του 58χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Α΄ Ανακριτή Πατρών για αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ΄ εξακολούθηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.