Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Παπούλιας: Η φτώχεια έχει φτάσει στο μεδούλι των λαϊκών στρωμάτων


Συνάντηση είχε σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού...

της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στην Ελλάδα. "Η φτώχεια έχει φτάσει στο μεδούλι των λαϊκών στρωμάτων" ανέφερε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή τους

Αν και όπως είπε ο Κάρολος Παπούλιας, η Ελλάδα έχει πάρει κάποιον καλύτερο αέρα στα πανιά της, λόγω των τελευταίων εξελίξεων, ωστόσο, ο λαός έχει υποφέρει πολλά «και δεν μπορεί, δεν αντέχει πλέον, γιατί η φτώχεια έχει φτάσει στο μεδούλι των λαϊκών στρωμάτων».

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστασιάσης αναφέρθηκε στη στασιμότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη εμπλοκής της Ε.Ε. ώστε η Τουρκία να λογοδοτεί και στις Βρυξέλλες.

Αναφέρθηκε επίσης στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τονίζοντας ότι υπάρχει συστράτευση στις προσπάθειες της κυβέρνησης πέρα από τις προεκλογικές διεργασίες.

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.