Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες; : Απέλυσαν 58 άτομα παραμονή Πρωτοχρονιάς


Ένα άσχημο δώρο έλαβαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 58 εργαζόμενοι στο Πόρτο Καρράς. Σύμφωνα με ανακοίνωση - καταγγελία...

του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής η επιχείρηση απέλυσε εργαζόμενους, ανάμεσά στους απολυθέντες βρίσκονται και τέσσερις συνδικαλιστές (πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και ένα μέλος της Διοίκησης του Σωματείου του καζίνο Πόρτο Καρράς).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «η διοίκηση του Πόρτο Καρράς, εκμεταλλευόμενη τη μνημονιακή πολιτική, που έχει ισοπεδώσει όλες τις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα, συνεχίζει τις αυθαίρετες μαζικές απολύσεις και τη μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους. Με αυτή την πρακτική οδηγεί τους εργαζόμενους σε εξαθλίωση και το συγκρότημα σε πλήρη απαξίωση, στερεί από το Ελληνικό Δημόσιο έσοδα, υποβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής και την οικονομική δραστηριότητα του νομού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.