Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η απάντηση του υπουργείου Δημ. Τάξης στον ΣΥΡΙΖΑ για τον... βασανισμό ανήλικου Πακιστανού


Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκονται στο Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν διαβάσει τη διάψευση της καταγγελίας για δήθεν «βασανισμό» 14χρονου Πακιστανού και τις ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν το ψευδές των συγκεκριμένων ισχυρισμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δημόσιας Τάξης...



«Ή ακόμη χειρότερα, θέλουν να παίξουν την ίδια χιλιοπαιγμένη κασέτα, αδιαφορώντας για την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα», προσθέτει το υπουργείο.

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήθεν «βασανισμό» ανηλίκου υπηκόου Πακιστάν

Συνεχίζοντας, χαρακτηρίζει «ανέκδοτο» το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τους έλληνες αστυνομικούς. Όπως υποστηρίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί αβασάνιστα, ακόμη και όταν αυτές διαψεύδονται, όλες τις καταγγελίες εις βάρος των αστυνομικών, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση.

«Αλλά είναι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον τους, όπως τον χθεσινό τραυματισμό αστυνομικών, κατά τη διάρκεια ελέγχων στα Εξάρχεια. Τουλάχιστον, ας σιωπούν αντί να προκαλούν», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.