Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Με κινητοποιήσεις διαρκείας απειλούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, τραμ και ηλεκτρικό

Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Λες κι είναι τσιφλίκι τους, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, απειλούν να τραβήξουν χειρόφρενο ταλαιπωρώντας εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες....



Τα σωματεία της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αποφάσισαν ομόφωνα σήμερα ότι δεν πρόκειται να δεχτούν καμία περαιτέρω μείωση μισθού και προειδοποιούν ότι «εάν γίνουν μονομερείς ενέργειες για βίαιη κατάργηση των ΣΣΕ και των συνταγματικά κατοχυρωμένων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων» θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων.

«Η ένταξή μας στο ενιαίο μισθολόγιο οδηγεί στη βίαιη κατάργηση της ισχύος της ΣΣΕ, που υπογράψαμε όλα τα σωματεία τον Απρίλιο του 2012», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους επισημαίνοντας πως ήδη έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις στους μισθούς τους που ξεπερνούν το 35%.

Είναι τέτοια η υποκρισία τους, που δεν τους καίγεται καρφί για το αν θα υπάρξει αύξηση των εισιτηρίων ούτε, βέβαια, σκέφτηκαν αντί για απεργία (που μεταφράζεται σε χειρόφρενο) να καταλάβουν τα μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων και να αφήσουν ελεύθερη τη διέλευση στους επιβάτες. Αλλά ποιος νοιάστηκε για... τα ζώα;;; (έτσι μας βλέπουν φαίνεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.