Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Βγήκαν τα μαχαίρια, παραμονή πρωτοχρονιάς


Ο διαπληκτισμός δύο φίλων, λίγο έλειψε να έχει τραγική κατάληξη...



Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα καφενείο στον οικισμό Δαμασούλι του Τυρνάβου το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλο δυο φορές στη θωρακική χώρα!

Δεκάδες θαμώνες, πάγωσαν, βλέποντας τον 19χρονο να πέφτει αιμόφυρτος στο δάπεδο και τον 41χρονο δράστη να το βάζει στα πόδια και να εξαφανίζεται! Αμέσως μετέφεραν τον τραυματία στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας όπου εισήχθη στο χειρουργείο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον 41χρονο παρ’ ολίγον δολοφόνο, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις και είναι άγνωστο τι προκάλεσε τον αιματηρό καυγά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.