Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ρε Δένδια.Καλύτερα να τρως παρά να μιλάς

 "Αναγκαίο για την αναγνώριση των δραστών το photoshop"
Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις καταγγελίες για βασανισμό των τεσσάρων συλληφθέντων κατά... τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τέσσερις νεαροί...
φέρουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ οι φωτογραφίες έχουν υποστεί προφανή ψηφιακή επεξεργασία (photoshop). Ερωτηθείς για το θέμα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας είπε ότι στις φωτογραφίες έγινε photoshop, προκειμένου οι δράστες να μπορούν να αναγνωριστούν από το κοινό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας παραδέχθηκε ότι οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της ψηφιακής επεξεργασίας είπε ότι έγινε photoshop γιατί οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να αναγνωριστούν οι δράστες και να δοθούν στοιχεία γι’αυτούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν δεν είχε γίνει η ψηφιακή επεξεργασία στα σημάδια κακοποίησής τους οι τέσσερις συλληφθέντες δεν θα μπορούσαν να αναγνωριστούν από το κοινό.

1 σχόλιο:

  1. Δίνετε λεφτά για το πανάκριβο photoshop και το τελικό αποτέλεσμα είναι λες και τις επεξεργάστηκαν στο paint!Να έρθω εγώ να το χειρίζομαι που έχω μείνει και άνεργος?Πάντως αυτή η αηδία στο λαιμό του ενός,δε μπορώ να καταλάβω πως θα εμπόδιζε στην αναγνώριση του προσώπου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.